sâmbătă, 6 septembrie 2008

CIOBANII PE CALE DE DISPARITIE IN JUD. SIBIU


IERI RASFOIND PRINTR-UN ZIAR AM DESCOPERIT UN ARTICOL CUM CA IN JUD.SIBIU CIOBANII SUNT TOT MAI RARI. ACESTIA AVAND UN SALARIU DE MINIM 1500 DE LEI,O MASA PE ZI SI ALTE BENEFICI AU PLECAT INCOTRO AU APUCAT. CITIND ACEL ARTICOL M-AM GANDIT LA CIOBANUL NOSTRU SUBTERAN ADICA TRACTOR CARUIA I-AR STA BINE CA PAZNIC BORAT LA MIOARE. ACEST CIOBAN AL NOSTRU S-AR MULTUMI SI CU 1000 DE LEI PE LUNA,MASA NU-I TREBUIE CA MANANCA ARAHIDE,,FACUTE DE OI,, APA URINA OILOR,DECI ESTE CIOBANUL PERFECT. CINE DORESTE SA-L ACHIZITIONEZE PE PAMPALAU SA LASE UN COMENTARIU. APROPO,FUMEAZA TIGARI NUMAI DE TRACTORIST ADICA NUMAI CARPATI SI PENALE FACUTE DIN ZIAR

7 comentarii:

ppscslv spunea...

Ciobanul de care scrii este Pampalaul de Tractor (Stafie), nu?

STAFIE spunea...

Poate vrei să spui că ţi-a citit altcineva ziarul (probabil Doiniţa) , pentru că pe tine nu te văd să fii în stare să citeşti vreodată un ziar. Mai nou , ca să nu îţi dea πizdă , Doiniţa citeşte ziarul iar tu asculţi până adormi ca "boul pe coadă".

ppscslv spunea...

Tractor (Stafie), poti sa mori de ciuda dar Pacala are dreptate in privinta ta + ca mai toti colegii iti zic "cioban subteran".

Pacala spunea...

TRACTOR DACA AI RASPUNS LA ACEST ARTICOL INSEAMNA CA ESTI CU ADEVARAT UN CIOBAN SUBTERAN. SPER SA PRIMESC SI ALTE COMENTARII DE LA ALTI BLOGARI POATE CUNOSC EI VREO STANA CARE ARE NEVOIE DE PAMPALAI CA TINE.

STAFIE spunea...

De obicei , ciobanii sunt analfabeti ca tine. Cu siguranta nu te va contacta niciun "blogar" pentru ca nu exista asa ceva. Iti propun sa stai tu paznic la mioare si la gainile tale cu par sa nu ti le atace vulturii plesuvi.

Sageata fermecata spunea...

Bine ma, Pacala, alta treaba nu ai si tu decat sa citesti ziare?!
Citeste si tu o carte!

A.H.1.N.1 spunea...

Break News: ziarul i l-a citit Doinita (nevasta-sa), ca Pacala nu stie sa citeasca...