vineri, 15 februarie 2008

OBICEIUL PROST AL LUI TRACTOR

Bai tractoristule, nu te mai opresti din copiat,adica sa transcrii articole din ziare sau de pe net? Lumea le citeste inainte sa-ti acceseze blogul tau de pasiv,mai bine acceseaza blogul lui brotacu unde poate afla punctul de vedere al acestuia, nu transcrie parerea altora cum faci tu. Eu unul m-am saturat sa vad la tine pe blog ce scrie in presa si la televizor,cred ca esti un fraier cu diploma,un mamaligar care nu are curaj sa-si spuna parerea.

3 comentarii:

bibi spunea...

ai dreptate mai pacala , tractoristul asta pasiv e terminat , la ce dracu mai copiaza daca nu se mai uita nimeni la el in blog.mai bine ar ramane la ce se pricepe el mai bine adica sa fie pasiv, tractorist ,fara bani in buzunar, mamaligar si etc nu cum scria odata pasivu e.t.c.Eu cred ca de curand a terminat liceu de sa da asa mare.

STAFIE spunea...

fazane (cu "f" mic ) se scrie "de curand a terminat liceul". Ti-am zis de nenumarate ori. Nivelul tau nu se ridica nici macar la nivelul unui copil de clasa a-II-a. Vezi ca are Virgil Iantu o emisiune "TE CREZI MAI DESTEPT CA UN ELEV DE CLASA A-V-A ? ". Te faci de cacat mai rau ca aia care participa la acel concurs. Esti mai analfabet ca Pacala. Nu mai zic si altele ... nu ca n-as avea ce zice ci pentru faptul ca ai fi in stare sa-ti stergi blogul (de parca ar fi prima oara ).

A.H.1.N.1 spunea...

Suuuuuuper tareeeeee.