luni, 25 februarie 2008

DE SUMMIT, PARLAMENTARII VOR AVEA VACANTA

De summit,dragii nostri parlamentari vor avea 2 saptamani de vacanta.Normal, au muncit prea mult de la ultima vacanta pe care au avut-o de sarbatorile de iarna.Saracii de ei daca mai lucrau mult,mirosea a creier incins de atatea legi,onorate mai ales cu absenta decat cu prezenta sau facand nani cum face tractor pe mijloacele ratb cu rucsacul in brate.Alt lucru pe care nu-l inteleg este faptul ca acesti domni au vacanta de pe 24 martie pana pe 6 aprilie,cand restul populatiei din Bucuresti este posibil sa nu aiba liber pe perioada desfasurari summitului.

3 comentarii:

STAFIE spunea...

Bai pacala (cu "p" mic) , de cate ori ti-am zis ca mananci litere la oricare articol ??? Nu e pacat ??? Ai scris "parlamentarii" corect cat si alte cuvinte din compunerea textului , chiar daca nu are niciun inteles si ai incheiat prin a o da in bara cu "perioada desfasurarii summitului" . Cum draq ai stiut faptul ca "summit" se scrie cu 2 de "m" si "desfasurarii" ai scris cu un singur "i"??? E inadmisibil ca la varsta ta sa mai faci asemenea greseli. Cum mama draq ai terminat tu liceul ala ??? Mi-as dori sa reusesti sa ne convingi ca nu ai diploma aia fara sa dai porcul , oaia sau altele dar se pare ca nu ai cum sa faci acest lucru. Iti promit ca iti fac cadou ABECEDARUL si GRAMATICA , indiferent de pretul lor.

A.H.1.N.1 spunea...

Tractor (alias Stafie), fie vorba intre noi: tu de ce ai pe blog articole luate cu copy - paste? Ca sa nu vada lumea cum scrii?

STAFIE spunea...

Bai Brotacule , greseala e omeneasca dar la Pacala e obicei. Persista in greseli desi i s-a atras atentia de nenumarate ori si de catre altii. Nu ma refer la Fazanu' pentru ca ala e aproape la fel ca si Pacala. Oare ce cauta tarambetii astia prin Bucuresti??? Faza cu "copy-paste" as recomanda-o lui PACALA , dar exista posibilitatea ca acesta sa copieze cuvinte care se scriu cu 2 de "i" si sa le modifice stergand un "i" pe motivul ca asa i se pare lui corect.:)):)):))