marți, 8 ianuarie 2008

Ietete am intrat in blogosfera

salutare baieti am un mesaj pt Stafie alias tractor ai pus-o fraiere te sparg in gura ca pe patru clonti.Am revenit cu forte noi pt pasivul de tractor un gaozar pomanagiu care asteapta de la colegi sa-i dea si lui ceva de mincare ca bani ii are pusi la saltea ca sa isi cumpere un bmw la mina a doua.cam atit pt acum,ne auzim m-ai tirziu.

4 comentarii:

STAFIE spunea...

Pacala , acum absolut toata lumea stie ca esti analfabet. Consulta gramatica limbii romane si invata sa faci diferenta intre verb si adverb, cioban subteran ce esti... In textul tau "mai" este adverb si se scrie fara cratima (stii ce-i aia? In orice caz nu-i cratita sau "ceaon"). Pe curand agramatule...

Pacala spunea...

Pasivule prost ai fost,prost ai ramas ca nu degeaba iti zic colegi tractor prostul nostru,milog si pomanagiu care atirna la mincarea colegilor.chiar, ti-a dat nevastata bani de sarbatori?

A.H.1.N.1 spunea...

Ce bani ma ca nici pin-ul la card nu si-l cunoaste. I-a vazut culoarea doar cand i-a desigilat nevasta-sa plicul pe care i l-a trimis banca.

Pacala spunea...

numai asa se explica de ce nu are 10.000( 1 Leu) in buzunare ca sa-si ia un suc s-au o apa minerala cu colegi.este satul de apa de la hidrant,cred ca a baut o tona.