duminică, 16 martie 2008

EROAREA GENETICA IN COSTUM

PT TRACTOR CEL MAI ADEVARAT"COSTUM" AR FI CEL CU FERMOAR PE MIJLOC. EL FIIND UN SCHELET AMBULANT, CEI DE LA MEDICINA LEGALA VOR SA-L "IMPAIEZE" DESI NU STIU CE DRAK AR MAI GASI BUN IN EL CA E PUTRED SI SA-L ASCUNDA IN CELE MAI ADANCI GAURI CA SA NU-L VADA FEMEILE GRAVIDE CA AVORTEAZA INSTANTANEU.PRIN ACEASTA MASURA, CEI DIN MEDICINA PRECONIZEAZA O SCADERE BRUSCA A AVORTURILOR PRIN ASCUNDEREA ACESTEI ERORI GENETICE. CREATURA A APARUT PRINTR-UN PROCES SIMPLU: ARUNCAT PE PERETE, CARAT DE MUSCA IN FOFOLOANCA SI REZULTATUL UN LAKE FLAUSAT. ASA CA ATUNCI CAND VEDETI ACEASTA CREATURA VA ROG PUNETI MANA PE PIETRE SI FUGARITI-O,POATE ASA O SA SCAPAM DE TRACTOR PE VECI. APROPO SE OFERA RECOMPENSA PT CEL CARE-L UCIDE PRIMUL.ATENTIE CREATURA ESTE CAM PROASTA SI SE PRINDE USOR.BAFTA LA VANATOARE.

5 comentarii:

STAFIE spunea...

Si care ar fi recompensa ??? Costumul de firma de l-ai luat ieri din complexul Europa ??? Mai mult ca sigur nu ti se potriveste si de aceea il oferi recompensa. Poate inventeaza chinezoii costum ARMANI cu port -usa .

Pacala spunea...

TRACTOR, EU VORBEAM DE COSTUMUL TAU PE CARE L-AI CUMPARAT DE LA TARABAGII.EU TI-AM OFERIT UNUL DE FIRMA CU FERMOAR CA DE MAI BINE ITI STA MORT DECAT VIU.AR FI BINE DACA TE-AR BAGA LA CREMATORIU SA NU MAI RAMANA NIMIC DIN TINE CA SI ASA FACI UMBRA PAMANTULUI DEGEABA

A.H.1.N.1 spunea...

Apropo, Tractor (alias Stafie), referitor la costumul lu' Pacala: e bun si Armani batut in carioca din Europa, decat costum cu fermoar (marca Pummas asortat cu adidasi Nikkes luat din Niro, de langa Europa) pentru nunta cum vrei sa-ti tragi tu.

STAFIE spunea...

Pacala , esti prost sau faci pe prostu' ??? Si eu vorbeam de cu totul si cu totul de alt costum. Vorbeam de un sacou cu port-usa si nu am pomenit faptul ca pantalonii nu erau drepti ci cracii lor formau intre ei un unghi de 180 de grade ca sa poti intra si tu ca omul in ei. In plus , fata de un pantalon obisnuit , acestia erau prevazuti cu zavor si cu lacat in loc de fermoar sau nasturi iar tu le-ai cumparat si cifru pentru mai multa siguranta. Era un calvar pentru tine cand faceai pasul si cadeau de pe tine. In concluzie esti cea mai diforma persoana pe care am vazut-o. Cea mai buna solutie ar fi sa-ti tai picioarele alea strambe si sa astepti sa-ti creasca altele , poate...ai mai mult noroc de data asta.

Pacala spunea...

TU VORBESTI DE PICIOARE STRAMBE, TU CARE LE AI IN "X" PARCA ESTI VIRGIN. CE ZIC DE VIRGINITATE TU CARE ESTI SATUL DE P...S MAI RAU DECAT FETELE NOPTII. ASA CA IATE DE MANA CU SURORILE VESELE DIN BUCURESTI SI FUGITI IN LUME CA TARE LAKIST MAI ESTI. CAT DESPRE COSTUM TI-L FAC TIE CADOU CA SA-TI INDREPTI PICIOARELE ALEA STRAMBE. S-AU ALTA VARIANTA SA TE BAGAM TOTAL IN GIPS DAR MI-E FRICA CA O SA RAMAI STRAMB LA MINTE SI CU PICIOARELE TOT STRAMBE